2012-11-17 07:28:56• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Skorpió - Szép estéd lesz!

Napi horoszkóp november 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Szombaton a Merkúr, a Nap és a Holdcsomópont találkoznak, ami különleges esemény. Fogadok, hogy nagyszerű ötlet jut az eszedbe, ami egész életedet megváltoztathatja. Este nem esik nehezedre más emberekhez közeledni. Erre azonban valószínűleg nincs is szükséged, mert mások fognak közeledni hozzád.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A mára virradó éjjel Mars számodra kedvező pozíciót vett fel. Ez segít neked hétvégi beszerzéseidet gyorsan és lendülettel elintézni. Délután ismét mágikus látványosságra kerül sor az égen: ez alkalommal a Nap, a Holdcsomó és Merkúr találkoznak össze. Azt javaslom, 17 óra körül kapcsolódj ki a napi foglalatosságaidból, keress magadnak egy nyugodt kis helyet, és hunyd le a szemed. Akár a Napfogyatkozás idején, kérhetsz új szerelmet az égtől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A mai napon különösen ügyelj ötleteidre. A Nap és Merkúr ugyanis együttállásba lépnek egymással. Ez mindig annak a jele, hogy a kozmosztól titkokat lehet megtudni, olyanokat is, amik saját életedre vonatkoznak. A továbbiakban fontos arra figyelni, hogy kivel találkozol ma este. A Nap és a Holdcsomópont ugyanis kapcsolatba kerülnek. Régi asztrológiai könyvekben erről az áll: „Az embert, akivel ma találkozol, már egy korábbi életedből ismered.”

Napi horoszkóp - rák

Rák


Kitűnően fogod ma érezni magad. Nagyon fekszenek neked ezek az energiák. Nagyszerűen érzed magad, de gondolj azért ara is, hogy Neptunusz és Merkúr figyelmetlenné tesznek. Délután a Nap és Merkúr együttállásba lépnek. Te is nagyon közel vagy (esetleg csak gondolatban) valakihez. Az este kellemes és laza lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Az eredményért meg kell dolgozni, ez a mai nap mottója. Tűrd fel az inged ujját, és állítsd be magad egy munkás napra. Ha a Holddal jársz, akkor ma elintézed az őszi nagytakarítást: rendbe rakod a kertet, a teraszt, a pincét. A Hold a Bak jegyében megkönnyíti munkádat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


A Hold ma Marssal együtt a Bak jegyében kicsit szárazzá teszi a napodat. A józan ész és az áttekintés állnak most az első helyen. Bármit kell is még elintézned, nem fog nehezedre esni. Ha megteheted, intézd el bevásárlásaidat minél korábban. Merkúr, a Nap és a Holdcsomópont kapcsolódnak egymással. Könnyen lehet, hogy ösztönös megérzésed támad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A mai napon a Hold befolyása még erősebb lesz a szokásos hétvégi beszerzések szempontjából. A Nap Merkúrral találkozik, a megfelelő pillanatban a megfelelőt teszed. Este emberi kapcsolataid meglehetősen turbulensek lesznek. Jó eséllyel részed lehet egy izgalmas kalandban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 2.


A Hold a Bak jegyében marad. Ez megajándékoz erővel és a szükséges nyugalommal – gondolná az ember. Azonban Merkúr, Mars és Plútó is hatnak: izgalom van a levegőben, bár ennek egy kellemes fajtájáról van most szó. Ha szingli vagy,akkor ma nagyon jók az esélyeid. Szép lesz az estéd!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 2


A mára virradó éjszakán Mars elhagy téged. Mondj neki búcsúzóul köszönetet. Sok héten át állt a te jegyedben, és életerőt adott neked. A Hold és Mars a Bak jegyében áll. Ez erősíti koncentrációdat. Figyelj rá délután, mi jut csak úgy véletlenül az eszedbe. Jelentősége van: Merkúr üzenete lehet benne.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A tüzes Mars is csatlakozott hozzád. Hétvégi bevásárlásaidat pillanatok alatt elintézed, és még más dolgokra is bőven marad időd. Ne felejtsd el: a Hold a te jegyedben nem akarja, hogy csak dolgozzál, hanem azt is, hogy jól bánj saját magaddal. Elmehetsz például uszodába, szaunába, vagy elsétálhatsz egy cukrászdába egy jó kávét inni, egy finom süteményt enni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


A mai napon nyomaszt valami. Egész nap nem sikerül hangulatba jönnöd. Állandóan csak morfondírozol. Délután a Nap és Merkúr együttállásba lépnek egymással. Fejedben valóságos kalandok játszódnak le. Este beszélgess valakivel az életről. Jót fog most tenni gondjaidat megosztani valakivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

 

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: